Sună-ne:  0723 331 829

Detalii

Intrebări Fecvente

Miniacus?

Miniacus a luat nastere din dorinta de a ne rupe de produse inventate de adulti si a le inlocui cu ceea ce naste imaginatia copiilor. Personajele create de copii sunt mereu surprinzatoare si originale, asa cum sunt si tehnicile pe care le folosim pentru a le da viata.

Desenele pe care le primim sunt ”despicate în patru” împreună cu copiii și parinții pentru a afla povestea fiecărui personaj în parte.

Odată ce aflăm ce avem de făcut, ne punem pe treabă! Desenul unicat este procesat, găsim materialele care redau cel mai bine intenția creatoare a copilului și pornim mașina de cusut. Câteodată ne ia o zi, cateodată însă jucăria este atât de bogată în detalii și caracteristici încât muncim o saptămână zi și noapte ca să fim siguri că viitorul prieten satisface exigențele copilului-artist.

Cum le faceți?
Avem în echipă artiști grafici care fac un tipar 3D al desenului. Între timp, alegem materialele potrivite caracteristicilor personajului iar când suntem gata, folosim mașina de cusut, ața și acul, presa, andrelele, croșeta și tot ce mai găsim în atelier pentru a produce o jucărie la înalte standarde de calitate.
Din ce sunt făcute? Sunt sigure pentru copii?
Folosim exclusiv materiale textile produse în România, garantate a fi ignifuge și hipoalergenice. Pentru că înțelegem că sănătatea copiilor primează, nu folosim decât vopsele non-toxice, umplutură din puf siliconat care nu provoacă reacții alergice iar rata de transfer a culorii este foarte scazută. Nu folosim bucăți ce s-ar putea desprinde și înghiți iar cusăturile sunt testate înainte ca jucăria să iasă din atelier.
Cum pot avea grijă de jucăria Miniacus?
Ca să reziste la cât mai multe aventuri, toate cusăturile sunt dublate. Recomandăm spălarea jucăriilor de mână, cu apă la temperaturi sub 50 de grade Celsius și folosirea unui balsam ce protejează culorile.
Cum comand?
Folosind formularul de contact, intră în legătură cu noi. Te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a ne trimite desenul copilului tău și să ne spui povestea personajului său. În curând vom avea și o secțiune interactivă de comandă!
Cât costă?
O jucărie Miniacus costă între 120 și 200 de Ron, în funcție de dimensiunea dorită și de gradul de complexitate al desenului. Prețul cărții de colorat 3D variază în funcție de numărul de personaje, pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați. Plata se poate face prin ramburs la curier, la predare dacă alegi să ne cunoaștem sau prin PayPal.
Faceți și copii după jucăriile de pe piață?
Nu, din cauza drepturilor de autor, nu putem replica o jucărie produsă de altcineva, însă suntem convinși că imaginația copilului tău este mai bogată.
Am o idee mai năstrujnică, mă ajutați?
Sigur! Orice idee ai avea, punem la bătaie atelierul nostru pentru a o realiza.
Vreau să colaborăm
Trimite-ne propunerea ta folosind formularul de contact sau sună-ne și vedem cum putem împreună să aducem cât mai multe zâmbete copiilor.

Back To Top