Sună-ne:  0723 331 829

Tabăra de creație originală

tabara-originala

Desfășurare

Copii vor realiza o familie de jucării trăznite cum numai ei își pot imagina. Vor învăța să facă un tipar, să îl aplice pe material, să taie materialul la dimensiuni, să umple jucăria, să decoreze și să personalizeze jucăria dupa bunul plac.
Le vom arăta cum obțin tri-dimensionalitatea unui tipar și tehnici de coasere și finisaj. Denumirile materialelor și cum se poate lucra cu ele, culori și texturi, secrete de design și nu numai vor fi livrate copiilor sub forma de joacă, acompaniate de poezii tematice.
După ce jucăriile sunt umplute și închise, trecem la decorarea jucăriilor cu detaliile pe care le schițează în prealabil. În funcție de ceea ce își doresc să facă, le vor adauga jucăriilor haine, tentacule, coronițe și trăsături care să contureze o jucărie unică.
La terminarea atelierului, copilul dumneavostră vă va prezenta foarte mândru jucăria pe care a născocit-o și o va lua acasă.

Care sunt grupele de vârstă?
Segmentarea pe vârste pentru care este gândit atelierul este următoarea: între 5 și 9 ani și între 10 și 14 ani. Suntem pregătiți să primim maxim 15 copii la fiecare atelier pentru a fi siguri că primesc atenția necesară.
Cine conduce atelierul?
Copii vor lucra alături de un membru al echipei cu experiență atât în realizarea jucăriilor cât și în lucrul cu copii și vor fi supravegheați de un alt membru al echipei care se va asigura că toți copii se simt bine, se distrează și se dezvoltă. Toți membrii echipei au pregătire psiho-pedagogică.
Cât durează atelierul?
Atelierul este gândit astfel încât să avem destul timp ca cei mici să își finalizeze jucăriile. Atelierul ține 5 zile, de luni până vineri și durează 4 ore zilnic. Cele 4 ore vor fi segmentate în câteva pauze însumând maxim 45 de minute. Începem atelierul la ora 9 și terminăm la ora 13 sau la cerere putem ține atelierul de la ora 14 până la ora 18.
Cum mă înscriu?
Folosind formularul de contact, spune-ne ce varstă are copilul tău și în ce zi ai preferă să vină la atelier. Te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile și chiar și o întâlnire preliminară dacă vrei să ne cunoști. În curând vom avea și o secțiune interactivă de programare!
În ce constă gustarea?
Copii vor primi apă plată și biscuiți cu umplutură de dulceață naturală însă este permis accesul în atelier cu o gustare și maxim 500 ml de băutură răcoritoare/ceai/ suc natural.
Materialele folosite sunt sigure pentru copii?
Folosim exclusiv materiale textile produse în România, garantate a fi hipoalergenice. Pentru că înțelegem că sănătatea copiilor primează, nu folosim decât vopsele non-toxice, umplutură din puf siliconat care nu provoacă reacții alergice iar rata de transfer a culorii este foarte scazută.
Cum plătesc?
Vă așteptăm la atelierul nostru pentru a ne cunoaște înainte de programare și puteți fie achita în avans fie în ziua atelierului. Acceptam și transfer prin Paypal.

Back To Top